Szinva Comp Szoftver

Kezdőoldal / Termékeink / Humán rendszer kiegészítő modulok / Web-alapú humán lekérdező rendszer

Web-alapú humán lekérdező rendszer

 

milton_logo.png

 

Új, web-es elérésű programunk segítségével a cég dolgozói interneten keresztül lekérdezhetik saját számfejtési lapjukat, bérkartonjukat. Igény esetén egyéb számfejtéshez kapcsolódó dokumentumok, igazolások feltöltésére is lehetőséget tudunk biztosítani.

 

Használatának előnyei:

 

  • Ezzel a cég papírt, postaköltséget és időt spórolhat meg, a dolgozónak pedig bármikor rendelkezésére állnak a feltöltött dokumentumok, évekre visszamenőleg.
  • A SzinvaBér programban van lehetőség arra, hogy egy kattintással az adatok felküldhetőek a web szerverre, akár többször is, amennyiben módosítás történik. Erről a dolgozó a regisztrációnál megadott e-mail címére értesítést kap.
  • Lehetőséget adunk arra is, hogy amennyiben a dolgozók egy csoportja továbbra is papír alapon kéri ezeket a dokumentumokat, az ő adataik nem kerülnek a szerverre, hanem egy leválogatással kinyomtatható számukra a kért igazolás.
  • Mivel bizalmas dokumentumokról van szó, nagy hangsúlyt fektettünk az adatbiztonságra. A feltöltött dokumentumok adattartalma kódoltan tárolt az adatbázisban, így az adott felhasználó csak a saját számfejtési lapját képes megjeleníteni.
  • A program egy web-es szabadság tervező, jóváhagyó és nyilvántartó rendszerrel bővült, ami a számfejtéshez képes  az ott rögzített adatokat átadni. Ezt követi majd egy WEB alapú jelenléti ív funkció készítése.
  • Amennyiben az üzemeltetéshez kapcsolódó feltételeket a megrendelő nem tudja, vagy nem szeretné megteremteni, olyan konstrukciót is tudunk ajánlani, melyben egy nálunk lévő szerverre történik az adatok felküldése.

 

A szabadságtervező rendszerrel együtt és attól függetlenül is üzemeltethető, a felhasználók igényeihez alkalmazkodva.

 

Ugrás a bemutatóhoz