Szinva Comp Szoftver

Kezdőoldal / Termékeink / Humán rendszer kiegészítő modulok / Munkaszám rögzítő

1. Munkaszám rögzítő

A program azoknak a cégeknek jelent segítséget, ahol munkalapokat, munkaszámokat használnak egyes munkák elvégzésére és nyomonkövetésére.

Jellemzők:

A munkalapok rögzítése két lépésből áll:

  1. először az alapadatokat kell felrögzíteni, azaz a munkalap bizonylati részét,
  2. majd a hozzá tartozó időadatokat.
  • A szervezet, munkaszám hivatkozásokat ellenőrzi a rendszer.
  • Munkalap lista és munkaidő kimutatás készítése
  • A kimutatások rendezettsége a listák típusától függően választható pl. törzsszám, dolgozói név, bizonylatszám, szervezet, munkaszám stb. szerint. További szűrőfeltételek megadásával lehetőség van részletes és összesített kimutatás elkészítésére.

 

2. Munkaszámos munkaidő nyilvántartó

A bérszámfejtő rendszer kiegészítéseként működő Munkaszámos időnyilvántartó modul célja a munkaszámot használók időadat rögzítésének segítése.

A naptár-szerű megjelenítésnek köszönhetően egyszerűen, gyorsan lehet rögzíteni a munkaszámokat, időadatokat. A feltöltést különböző billentyűkombinációk segítik.

A felhasználói jogosultságok beállítása lehetőséget ad arra, hogy a bérszámfejtőn kívül pl.: az adminisztrátor, munkabeíró végezze el a jelenlét adatainak rögzítését. (Anélkül, hogy a bérszámfejtés más menüpontjaihoz hozzáférne.)

A dolgozóhoz tartozó aktuális havi munkarend alapján a törzsidő naponkénti automatikus feltöltése (ledolgozandó óraszámmal) kérhető.

Rögzített időadatokat (ledolgozott nap, szabadság, műszak- és túlóra pótlékok, különböző távollétek, stb.) átadjuk a havi számfejtéshez, szabadság adatok és ellátatlan napok nyilvántartásához.

Az egyeztetést és a lekérdezéseket szabadon választható rendezési és szűrési szempontok alapján összeállított kimutatások segítik.

Ugrás a bemutatóhoz